Προφίλ

Κουζίνα: Eλληνική Παραδοσιακή και Ψάρια

Στη κουζίνα μας θα βρείτε μαγειρευτά, της ώρας και φυσικά ολόφρεσκα ψαρικά. 

Αν επιθυμείτε τις προτάσεις του μάγειρα, θα σας προτείνει αστακομακαρονάδα για βραδινό, και θαλασσινά με πιλάφι, για μεσημεριανό. Εξίσου γευστικότατα είναι η ψαρόσουπα κακαβιά, και φυσικά, το παραδοσιακό ψάρι αλά Σπετσιώτα.

Οι γευστικές απολαύσεις δεν τελειώνουν εδώ. Η παραδοσιακή κουζίνα έχει την τιμητική της στο μαγειρείο της ταβέρνας μας. Γεύσεις που μυρίζουν Ελλάδα όπως μουσακάς, παπουτσάκια, αρνάκι φούρνου, ντομάτες γεμιστές, αλλά και πλούσια κάβα εμφιαλωμένων κρασιών καθώς και βαρελίσιο χύμα κρασί, ροζέ και λευκό, συνθέτουν τις γευστικές απολαύσεις που προσφέρει η κουζίνα μας. 

Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε σπιτικό επιδόρπιο όπως μπακλαβά, γαλακτομπούρεκο, μήλο του φούρνου και γλυκό του κουταλιού - όλα φτιαγμένα από τον "Πάτραλη" με συνταγή από το 1935!

Θα δείτε όλους τους επώνυμους των Σπετσών, αφού η ταβέρνα μας αποτελεί επιλογή πολλών προσωπικοτήτων του πολιτικού, επιχειρηματικού αλλά και καλλιτεχνικού χώρου. Οι φίλοι και πελάτες μας, λένε ότι όποιος περάσει από τις Σπέτσες και δεν δοκιμάσει τις γαστρονομικές απολαύσεις της ταβέρνας μας τότε σίγουρα δεν έχει ολοκληρώσει την επίσκεψή του στο νησί των Σπετσών.

Aνοιχτά: καθημερινά, από το πρωί μέχρι το βράδυ, όλο το χρόνο (εκτός Νοέμβριο και Δεκέμβριο). Τα Σαββατοκύριακα και τις καθημερινές της υψηλής καλοκαιρινής περιόδου, σας προτείνουμε να κλείσετε οπωσδήποτε τραπέζι.
crossmenu